Συχνές Ερωτήσεις


Χρησιμοποιόντας την E-mile


Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό E-mil κατεβάζοντας την εφαρμογή "E-miles" στο κατάστημα εφαρμογών iOs / Android.


Οι χρήστες πρέπει να βρουν τα σκούτερ που βρίσκονται στην εφαρμογή E-miles.

Πρέπει να έχετε τη νόμιμη ηλικία για να συνάψετε δεσμευτικές συμβάσεις. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε 18 ετών και άνω για τα E-mile Scooters.


Χρήση του E-mile - Τα βασικά NoneΤο σκούτερ έχει αρχικό κόστος ευρώ, όταν ξεκινάτε το ταξίδι σας, και στη συνέχεια υπάρχει κόστος ευρώ ανά λεπτό χρήσης Η τρέχουσα έγκυρη τιμή και ώρα θα εμφανιστεί στην εφαρμογή. Απαιτείται ελάχιστο υπόλοιπο στην κάρτα ευρώ.


Μόλις βρεθείτε σε οποιονδήποτε σταθμό E-mile, ξεκινήστε μια βόλτα σαρώνοντας τον κωδικό QR στο όχημα. Εάν αντιμετωπίσετε δυσκολίες σάρωσης του κωδικού QR, ανάψτε το φακό σας κατά τη σάρωση. Εάν η εφαρμογή εμφανίσει μήνυμα σφάλματος, αυτό το όχημα είναι πιθανό σε χρήση, δεν είναι διαθέσιμο λόγω χαμηλής μπαταρίας ή συντήρησης, δοκιμάστε το επόμενο όχημα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΛΑ ΤΑ SCOOTER E-MILE ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΚΟΥΤΕΡ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.


Για να ξεκινήσετε τη βόλτα με το σκούτερ, τοποθετήστε το ένα πόδι σταθερά στο baseboard και χρησιμοποιήστε το άλλο πόδι σας για να σπρώξετε το έδαφος μερικές φορές. Μόλις αποκτήσετε κάποια ταχύτητα, πατήστε το γκάζι κοντά στο δεξί αντίχειρά σας για να επιταχύνετε. Περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε https://www.emileeweb.com/how-to-ride/ .


Μόλις ο αναβάτης τελειώσει με το ταξίδι του, ο αναβάτης για να τερματίσει το ταξίδι πρέπει να τραβήξει μια φωτογραφία που να δείχνει ότι το όχημα είναι σταθμευμένο σε σωστή θέση. Μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού, οι αναβάτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν το κλείδωμα καλωδίου για να ασφαλίσουν το όχημα.


Τιμολόγηση και πληρωμέςΕάν πιστεύετε ότι δε χρεωθήκατε σωστά, δημιουργήστε ένα ticket υποστήριξης στο email info@emileeweb.com με τις ακόλουθες πληροφορίες και η ομάδα πληρωμών μας θα ελέγξει και θα επεξεργαστεί επιστροφές χρημάτων: Πλήρες όνομα Τηλεφωνικό νούμερο Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Λεπτομέρειες βόλτα Λεπτομέρειες ζητήματος


Κατά την εγγραφή σας στο E-miles, προσθέστε έναν τρόπο πληρωμής στο λογαριασμό σας μεταβαίνοντας στο "Πληρωμή" στο μενού της εφαρμογής. Μπορείτε να πληρώσετε για κάθε διαδρομή ξεχωριστά (εάν ισχύει) ή προσθέστε χρήματα στο υπόλοιπό σας στο Πορτοφόλι, που θα αφαιρεθεί μετά από κάθε διαδρομή.


Πρόβλημα με τη βόλτα σαςΜόλις αποκτήσετε πρόσβαση στα scooter E-mile ξεκλειδώστε το όχημα είτε σαρώνοντας τον κωδικό QR στο όχημα ή εισάγοντας τον κωδικό QR χειροκίνητα στην εφαρμογή. Εάν είναι σκοτεινό και εξακολουθείτε να δυσκολεύεστε να σαρώσετε τον κωδικό QR, μπορείτε είτε να τον εισαγάγετε χειροκίνητα είτε να ενεργοποιήσετε τον φακό σας κατά τη σάρωση. Εάν η εφαρμογή ζητήσει ένα μήνυμα "υπό συντήρηση", τότε το όχημα είναι πιθανό να χρησιμοποιείται από άλλους ή υπό συντήρηση. Δοκιμάστε ένα άλλο κοντινό Εάν βρείτε μια ιδιωτική κλειδαριά στο όχημα ή ο κωδικός QR είναι κατεστραμμένος. Αναφέρετε το ζήτημα στην εξυπηρέτηση πελατών δημιουργώντας ένα αίτημα υποστήριξης στην εφαρμογή και δοκιμάστε ένα άλλο όχημα.. Εάν κανένα από αυτά τα ζητήματα δεν ισχύει, αναφέρετε το ζήτημα στην εξυπηρέτηση πελατών δημιουργώντας ένα αίτημα υποστήριξης στην εφαρμογή.


. Όταν δεν βρίσκεστε στο σταθμό του οχήματος στο κατάλυμα, μπορείτε να σταματήσετε μόνο τα ταξίδια σας. Στη συνέχεια, πρέπει να συνεχίσετε το ταξίδι στην εφαρμογή ανάψτε το όχημα και επιστρέψτε το πίσω στο σταθμό για να τερματίσετε το ταξίδι σας. Σταθμεύσατε το όχημα στο σταθμό οχημάτων της ιδιοκτησίας και αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον τερματισμό της διαδρομής σας; Ανάλογα με τη λήψη του τηλεφώνου σας, Ενδέχεται να χρειαστούν λίγα δευτερόλεπτα για να φανεί η εφαρμογή ότι το ταξίδι έχει τελειώσει. Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να τερματίσετε τη διαδρομή σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: Κάντε κλικ στο κουμπί GPS επάνω δεξιά στην εφαρμογή για να ενημερώσετε τη θέση GPS Κλείστε και επανεκκινήστε την εφαρμογή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλή σύνδεση δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Δοκιμάστε να τερματίσετε τη διαδρομή σας τώρα. Αν δεν τελειώσει αμέσως, περιμένετε 60 δευτερόλεπτα και δοκιμάστε ξανά. Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να τερματίσετε το ταξίδι σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: Σταματήστε τη διαδρομή για να απενεργοποιήσετε το όχημα. Τραβήξτε μια φωτογραφία του σταθμευμένου οχήματος στο σταθμό του κτηρίου από το οποίο νοικιάσατε το όχημα. Πατήστε το κουμπί "+" στο χάρτη για να δημιουργήσετε ένα εισιτήριο υποστήριξης για να μας ενημερώσετε. Στείλτε email στο info@emileeweb.com με τις πληροφορίες του αναβάτη σας και την εικόνα του σταθμευμένου οχήματος στο κατάλυμα με τον κωδικό QR του οχήματος. στην κορυφή και επίσης ότι είναι σταθμευμένο στο κατάλυμα. Θα ολοκληρώσουμε το ταξίδι σας για εσάς.


Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με ένα όχημα E-mile που θα μπορούσε να επηρεάσει την ασφάλειά σας ή την ικανότητά σας να ολοκληρώσετε τη βόλτα σας, σταματήστε αμέσως να το οδηγείτε, διακόψτε το ταξίδι σας και κάντε τα εξής: Πατήστε το εικονίδιο "+" στον χάρτη για να υποβάλετε ένα αίτημα για να μας ενημερώσετε ότι αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα με το όχημα. Στο εισιτήριο υποστήριξης, σημειώστε επίσης την ακριβή τοποθεσία (διεύθυνση) όπου εντοπίσατε το πρόβλημα και σταματήσατε να οδηγείτε το όχημα. Μόλις δημιουργηθεί το εισιτήριο υποστήριξης, θα πρέπει να επιστρέψετε το όχημα με ασφάλεια στο κατάλυμα χρησιμοποιώντας μία από τις παρακάτω επιλογές: Επιλογή Α (προτιμώμενη): Μόλις βρεθείτε στο κατάλυμα, περπατήστε το σκούτερ πίσω στο σταθμό φόρτισης στο κτήριο, τερματίστε τη βόλτα σας Αυτό διασφαλίζει ότι το όχημα επιστρέφει με ασφάλεια στο κατάλυμα και δεν κλαπεί στους δρόμους. Αυτό αποφεύγει τυχόν πρόσθετες χρεώσεις. Στείλτε email στο info@emileeweb.com με τις πληροφορίες του αναβάτη και της διαδρομής σας, λεπτομέρειες για το πρόβλημα Επιλογή Β: Σταθμεύστε το όχημα σε ασφαλές μέρος στο πεζοδρόμιο. Μην μπλοκάρετε το πεζοδρόμιο. Χρησιμοποιώντας την κλειδαριά καλωδίου, ασφαλίστε το όχημα σε μια πλησιέστερη σχάρα ποδηλάτου. Ανατρέξτε στην ενότητα Χρήση του κλειδώματος καλωδίου για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του κλειδώματος καλωδίου. Παύση της διαδρομής στην εφαρμογή. Τραβήξτε φωτογραφίες του σταθμευμένου οχήματος και σημειώστε τη διεύθυνση της τοποθεσίας στάθμευσης Στείλτε email στο info@emileeweb.com με τις πληροφορίες του αναβάτη και της διαδρομής σας, λεπτομέρειες σχετικά με το ζήτημα, φωτογραφίες του σταθμευμένου οχήματος και διεύθυνση της τοποθεσίας στάθμευσης. Συμπεριλάβετε τυχόν πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τη θέση στάθμευσης για να βοηθήσετε το προσωπικό μας να βρει το παρκαρισμένο όχημα. Καλέστε τον αριθμό υποστήριξης στο όχημα και στις Συνήθεις ερωτήσεις της εφαρμογής για να ενημερώσετε την ομάδα μας σχετικά με την παραλαβή του οχήματος Θα αποστείλουμε την ομάδα μας για να ανακτήσουμε και να επισκευάσουμε το όχημα.


Βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων: Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή σας, σας ζητούμε να δοκιμάσετε πρώτα τα ακόλουθα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων: Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή σας είναι ενημερωμένη Κλείστε την εφαρμογή και ανοίξτε την ξανά Βεβαιωθείτε ότι το Wi-Fi είναι απενεργοποιημένο και ότι το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας με τις ακόλουθες πληροφορίες για βοήθεια: Θέση του προβλήματος Επεξήγηση του ζητήματος που προκαλεί το σφάλμα Στιγμιότυπο οθόνης του προβλήματος Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας με αυτές τις πληροφορίες επιλέγοντας "Υποστήριξη" στην εφαρμογή και υποβάλλοντας ένα αίτημα ή στέλνοντας email στο info@emileeweb.com.


Έκτακτες ανάγκες / ατυχήματα


ΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ με ένα E-mile Scooter Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι εσείς και οποιοσδήποτε άλλος που συμμετείχε είναι ασφαλής ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ Όταν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη είναι ασφαλής, μπορείτε να συμπληρώσετε μια αναφορά επιλέγοντας το κουμπί «+» στον χάρτη της οθόνης σας ή υποστήριξη στο μενού E-mile. Κάντε κλικ στην επιλογή "Ατυχήματα / έκτακτες ανάγκες" και συνεχίστε να συμπληρώνετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στη φόρμα. Να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένοι. Ποιο είναι το αναγνωριστικό οχήματος; Μπορείτε να σαρώσετε τον κωδικό QR του οχήματος ή να τον εισαγάγετε χειροκίνητα. Ποιος είναι ο αριθμός τηλεφώνου του λογαριασμού σας E-mil; Ποια είναι η διεύθυνση και η ακριβής τοποθεσία (π.χ.: bikelane, πεζοδρόμιο, εσωτερικός χώρος, γκαράζ, χώρος στάθμευσης) του συμβάντος; Ποια είναι η ημερομηνία και η κατά προσέγγιση ώρα του συμβάντος; Πώς συνέβη το συμβάν; Δώστε όλες τις λεπτομέρειες. Τραυματίσατε; Ποιο από τα ακόλουθα μέρη του σώματος τραυματίσατε; Ποιο από τα παρακάτω περιγράφει καλύτερα τον τραυματισμό σας; Υπήρχε κάποιος άλλος εμπλεκόμενος στο συμβάν; Κάποιος άλλος τραυματίστηκε στο ατύχημα; Περιπτώσεις του ατυχήματος Αυτή ήταν η πρώτη σας βόλτα; Εάν έχετε φωτογραφίες ή βίντεο που έχετε σχετικά με το περιστατικό. Στείλτε τα αμέσως στο info@emileeweb.com

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Subtotal:£89.99

View cart Checkout Has-image

Camille

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duis vehicula magna at magna tempus rhoncus. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpat pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendum enim ac, consectetur ex.

Image-HasTech
Contact with us