Όροι ΧρήσηςΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΡΕΩΣΗΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Μόλις ο χρήστης ξεκινήσει την διαδικασία της έρναξης της διαδρομής χρεώνεται με ευρώ, ύστερα από αυτό για κάθε λεπτό χρήσης χρεώνεται ευρώ το λεπτό

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να γίνει αποδεκτή η κάρτας σας από το σύστημα, θα πρέπει να έχει ελάχιστο ποσό υπολοίπου ευρώ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΚΟΥΤΕΡ E-MILE


Λαμβάνοντας υπόψη τη χρήση από εσάς οποιουδήποτε από τα E-mile ηλεκτρικά Scooters, απαιτείται από εσάς να συμφωνείσετε με όλους τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις αυτών,

Πρέπει να ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις προτού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τα E-miles Electric Scooters.


Πρέπει να τηρούνται όλοι οι ισχύοντες νόμοι (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, εκείνων που ισχύουν για την κυκλοφορία, τους πεζούς, τη στάθμευση, τη φόρτιση και τα ηλεκτρικά οχήματα), συμπεριλαμβανομένων τυχόν νόμων για το κράνος στην περιοχή σας.

1. ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

1.1 Ο αναβάτης είναι τουλάχιστον 18 ετών.

Ο αναβάτης δηλώνει και πιστοποιεί ότι είναι τουλάχιστον 18 ετών.

1.2 Χειρισμός οχημάτων

Ο αναβάτης δηλώνει και πιστοποιεί ότι είναι εξοικειωμένος με τη λειτουργία του Ηλεκτρικού Σκούτερ E-miles, και είναι αρκετά ικανός και σωματικά ικανός να οδηγήσει το όχημα. Επιλέγοντας να οδηγήσετε ένα Electric Scooter, ο αναβάτης αναλαμβάνει όλες τις ευθύνες και τους κινδύνους για τυχόν τραυματισμούς ή ιατρικές παθήσεις. Είναι υπεύθυνος για να προσδιορίσει εάν οι συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, βροχής, ομίχλης, χιονιού, χαλάζι, πάγου, θερμότητας ή ηλεκτρικής καταιγίδας καθιστούν επικίνδυνο να χειριστεί ένα Ηλεκτρικό Σκούτερ E-miles. Σας συμβουλεύουμε να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά οδήγησης και την απόσταση φρεναρίσματος για να ταιριάζει στον καιρό, την ορατότητα περιβάλλοντα περιβάλλοντα και κυκλοφοριακές συνθήκες.

1.3 Ο αναβάτης πρέπει να ακολουθεί νόμους σχετικά με τη χρήση ή / και τη λειτουργία του οχήματος.

Ο αναβάτης συμφωνεί να τηρεί όλους τους νόμους που αφορούν τη χρήση, την οδήγηση, τη στάθμευση, τη φόρτιση και / ή τη λειτουργία του οχήματος, συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμων του κράτους και της τοπικής αυτοδιοίκησης και των κανόνων και κανονισμούς σχετικά με τα Οχήματα στην περιοχή όπου χρησιμοποιείτε το Όχημα, συμπεριλαμβανομένων τυχόν νόμων για το κράνος.

1.4 Απαγορευμένες Πράξεις. Ο αναβάτης συμφωνεί με τα ακόλουθα:

• Η E-mile συνιστά να μην λειτουργείτε ένα όχημα ενώ μεταφέρετε ή κρατάτε ένα χαρτοφύλακα, σακίδιο, τσάντα, ή άλλο στοιχείο που μπορεί να αλλάξει την ισορροπία ή να βλάψει την ασφαλή λειτουργία του E-mile Electric Scooter. Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα τέτοιο προϊόν, η E-mile συνιστά να διασφαλίσετε ότι το αντικείμενο ταιριάζει απόλυτα με το σώμα σας και δεν εμποδίζει την ικανότητά σας να χειρίζεστε το όχημα με ασφάλεια.
• Δεν πρέπει να τοποθετείτε βαριά αντικείμενα στο τιμόνι του E-mile Electric Scooter, όπως βαριά σακίδια ή σακούλες.
• Κατά την οδήγηση ενός ηλεκτρικού σκούτερ E-mile, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κινητό τηλέφωνο, συσκευή ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου, φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, ή άλλη συσκευή που μπορεί να σας αποσπάσει από τη λειτουργία του E-miles Electric Scooter με ασφάλεια.
• Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ηλεκτρικό σκούτερ E-mile ενώ είστε υπό την επήρεια αλκοόλ, ναρκωτικών, φαρμάκων, ή άλλη ουσία που μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά σας να χειρίζεστε με ασφάλεια ένα ηλεκτρικό σκούτερ E-mile.
• Δεν πρέπει να μεταφέρετε δεύτερο άτομο ή παιδί με ηλεκτρικό σκούτερ E-mile. Θα επιφέρει επιπλέον χρέωση ανά άτομο η μη τήρηση ενός ατόμου στο σκούτερ
• Δεν πρέπει να τα τοποθετήσετε σε πεζοδρόμια ή οποιαδήποτε άλλη υπερυψωμένη επιφάνεια. Το E-mile Electric Scooter δεν προορίζονται για χρήση εκτός δρόμου ή για σκληρή χρήση. Το E-mile Electric Scooter δεν είναι ένα σκούτερ ακροβατικό και προορίζεται για χρήση σε ομοιόμορφες επιφάνειες
• Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το Ηλεκτρικό Σκούτερ E-miles σε πλημμυρισμένες, υγρές ή χιονισμένες συνθήκες και δεν πρέπει να οδηγείτε το σκούτερ σε βαριές λακκούβες


1.5 Το όχημα προορίζεται για περιορισμένους μόνο τύπους χρήσης.

Ο αναβάτης συμφωνεί ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το E-mile Electric Scooter για αγώνες, ανάβαση στο βουνό ή κόλπα. Ο αναβάτης συμφωνεί ότι δεν θα λειτουργήσει ή θα χρησιμοποιήσει το ηλεκτρικό σκούτερ E-miles σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους, μέσω νερού (πέρα από την κανονική αστική οδήγηση), ή σε οποιαδήποτε τοποθεσία που απαγορεύεται,είναι παράνομη ή ενοχλεί τους άλλους.

1.6 Όρια βάρους και φορτίου.

Δεν πρέπει να υπερβαίνετε το μέγιστο όριο βάρους για το Ηλεκτρικό Σκούτερ E-mile των 100 κιλών


2. ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ.

2.1 Έλεγχος ασφάλειας.

Πριν από κάθε χρήση ενός E-mile Electric Scooter, η E-mile έχει ήδη πραγματοποιήσει μια βασική επιθεώρηση ασφαλείας του οχήματος, η οποία περιλαμβάνει την επιθεώρηση των ακόλουθων: (i) service των τροχών · (ii) ασφαλής λειτουργία όλων των φρένων και των φώτων (iii) καλή κατάσταση του πλαισίου · (iv) επαρκής ισχύς φόρτισης μπαταρίας. και (iv) οποιοδήποτε σημάδι βλάβης, ασυνήθιστης ή υπερβολικής φθοράς, ή άλλων ανοιχτών και προφανών μηχανικών προβλημάτων / αναγκών συντήρησης.

2.2 Κράνη - Ασφάλεια.

Όλοι οι αναβάτες πρέπει να φορούν κράνος εγκεκριμένο από Snell, CPSC, ANSI ή ASTM, το οποίο έχει κατάλληλο μέγεθος, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Η E-mile δεν αντιπροσωπεύει ούτε εγγυάται την ποιότητα ή τα χαρακτηριστικά ασφαλείας οποιουδήποτε κράνους χρησιμιποιεί ο αναβάτης, και ο αναβάτης συμφωνεί ότι η E-mile δεν ευθύνεται για τυχόν τραυματισμό που υπέστη κατά τη χρήση οποιουδήποτε από τα E-mile Scooter. Ο αναβάτης αναλαμβάνει κάθε κίνδυνο να μην φοράει κράνος ή άλλο προστατευτικό εξοπλισμό. Ο αναβάτης μπορεί να χρειαστεί να λάβει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας ή προφυλάξεις που δεν αναφέρονται ειδικά στην παρούσα Συμφωνία.

3. Επιλογή δικαίου - Επίλυση διαφοράς.

Η Συμφωνία αυτή, πρέπει να ερμηνευθεί και να εφαρμοστεί σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας, εξαιρουμένων των αρχών σύγκρουσης νόμων. Για κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα Συμφωνία: (i) το επικρατούμενο μέρος δικαιούται τα έξοδα, τα έξοδά του και τις εύλογες αμοιβές του δικηγόρου (ανεξάρτητα από το εάν προέκυψαν κατά τη δίκη, κατόπιν έφεσης ή άλλως) που προέκυψαν κατά την επίλυση ή επίλυση της διαφοράς, εκτός από όλες τις άλλες ζημίες ή βραβεία στα οποία μπορεί να δικαιούται το μέρος

4. Εθελούσια εκτέλεση αυτής της συμφωνίας.

Αυτή η Συμφωνία συνάπτεται εθελοντικά, με εκτίμηση και χωρίς καμία επιβολή ή αδικαιολόγητη επιρροή από την πλευρά ή για λογαριασμό της E-mile. Ο αναβάτης αναγνωρίζει ότι (α) έχει διαβάσει αυτό το Συμφωνητικό. (β) κατανοεί τους όρους και τις συνέπειες της παρούσας Συμφωνίας, συμπεριλαμβανομένων των κυκλοφοριών που περιέχει · και (γ) έχει πλήρη επίγνωση του νομικού και δεσμευτικού αποτελέσματος της παρούσας Συμφωνίας.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ
Βεβαιώνω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι ρητώς τους όρους και τις προϋποθέσεις της Ενότητας 10 Κυκλοφορίες?. Αποποίηση ευθυνών; Υπόθεση Κινδύνου, και αναγνωρίζω ότι αυτή η ενότητα περιορίζει τα νομικά μου δικαιώματα και τα ένδικα μέσα μου. Σκοπεύω να συμφωνήσω σε αυτήν τη Συμφωνία πλήρη και άνευ όρων απελευθέρωση κάθε ευθύνης στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο. Εκπροσωπώ και πιστοποιώ ότι είμαι εξοικειωμένος με τη λειτουργία του Ηλεκτρικού Σκούτερ E-miles, και είμαι αρκετά ικανός και σωματικά ικανός να οδηγώ το όχημα
• Βεβαιώνω ότι είμαι ο αναβάτης, είμαι 18 ετών και άνω, θα φορέσω κράνος όπου απαιτείται από το νόμο, Δεν θα οδηγήσω Ηλεκτρικό Σκούτερ E-mile με άλλο επιβάτη, θα υπακούω σε όλους τους νόμους κυκλοφορίας, θα οδηγώ με δική μου ευθύνη, και έχω διαβάσει και συμφωνώ ρητά με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην παρούσα Συμφωνία.